INDIA PALACE

INDIA PALACE Real Indian Food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 296 beoordelingen
16 apr 2021 om 9:23 The food was great and the portions were bigger than expected. Food deliveres at 20 instead of 20:30 because they were to busy around that time. Thuisbezorgd should have a system for restaurants to feed this back into the system
14 apr 2021 om 22:28 Het eten van India Palace is heel goed.
11 apr 2021 om 8:39 Zoals altijd heerlijk gegeten! Het valt mij op dat India Palace veel klachten heeft over bezorgen/tijd, maar dat is bij ons nooit mis gegaan en we bestellen er frequent. Tijdig bestellen zorgt er voor dat je een hele lekkere en goede curry krijgt. Top!
3 apr 2021 om 20:23 Bezorging was erg snel en eten kwam stomend heet uit de tas, echt super!
2 apr 2021 om 16:57 Eten was goed warm en heel lekker, bezorgtijd was wel langer als 60 min
22 mrt 2021 om 9:26 Bezorging was 25 minuten later dan gevraagd. Eten was weer supergoed.
18 mrt 2021 om 19:25 Eten oké.. Middelmatige Indiër. Bezorging zou in 60 minuten zijn.. Werd een uur en drie kwartier... Gaan we niet meer doen dus...
16 mrt 2021 om 20:12 Heerlijk eten en op tijd geleverd, klasse!! Zeker niet de laatste keer geweest.
10 mrt 2021 om 19:37 Heerlijk gegeten Lekker pittig Zeker weten dat ik nog een keer bestel
7 mrt 2021 om 21:16 Eten was oké. Echter bezorgen duurde erg lang...
6 mrt 2021 om 20:11 Eten was wederom super lekker! Onze complimenten aan het gehele team van India palace!
4 mrt 2021 om 19:50 Het was super lekker eten en is lang geleden dat ik zo lekker Indiaas eten heb gegeten zeker voor herhaling vatbaar