INDIA PALACE

INDIA PALACE Real Indian Food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 192 beoordelingen
8 aug 2020 om 21:35 Het duurde even, maar het eten was erg lekker
8 aug 2020 om 1:47 Tandoori kip besteld en birjani. Sta versteld van hoe weinig je krijgt voor 20 E en dat je er niet eens naan of roti bij krijgt... echt duur voor wat je krijgt. Smaak ook tegenvallen. Te weinig zout en te weinig gekruid
27 jul 2020 om 7:56 Het eten is heerlijk, maar het bezorgen duurde meer dan anderhalf uur. Erg lang!
26 jul 2020 om 19:54 Heerlijk eten, maar de bezorging was wat traag
26 jul 2020 om 8:15 Superlekker, bezorging duurde wel lang
25 jul 2020 om 9:48 Levering veel te lang. Zal niet meer bestelen.
24 jul 2020 om 20:30 Delivery time almost 2 hours, food mediocre, not worth the wait or money. Will not be ordering again.
22 jul 2020 om 19:53 Ik krijg van thuisbezorgd de vraag het eten te reviewen maar het is 2 uur na bestelling nog niet bezorgd... Als je ze probeert te bellen staat er een antwoord apparaat aan. Laatste keer dat wij hier bestellen, jammer.
19 jul 2020 om 19:02 Nog nooit zo lekker gegeten
18 jul 2020 om 20:11 ETEN ARRIVEERDE 2,5 (!!) UUR LATER!! Nog nooit zo lang moeten wachten op eten. Geen excuses, geen vergoeding, helemaal niks. Personeel reageerde ongeïnteresseerd en het eten kwam lauwwarm aan. Absurd en onacceptabel.
17 jul 2020 om 22:17 Waardeloos... om 17.25u besteld en om 19.40u bezorgd. Een bezorgtijd van 2 uur en een kwartier! Wij hadden al lang geen trek meer en wat anders op. Vage excuses over de reden, dus voor ons eens en nooit meer...
11 jul 2020 om 20:28 We moesten ruim twee uur op het eten wachten. Tussendoor gebeld dat het langer zou duren. Maar het duurde dus nog heel veel langer. De bezorger die vervolgens aan de deur kwam was zeer onbeschoft. Niet voor herhaling vatbaar.