INDIA PALACE

INDIA PALACE Real Indian Food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 377 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij India Palace. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2022 om 11:51 Eten was heerlijk, zoals altijd. Gulab jamun is beetje weinig maar nog steeds super lekker. Bezorging was wel 30 min te laat maar dat deed niet af aan de kwaliteit van het eten.
28 jan 2022 om 19:43 Lekker eten
27 jan 2022 om 20:46 Eten was heerlijk. Absoluut. Helaas kwam de bezorger ongeveer 45 min. Te laat. Maar het lekkere eten maakte dat goed. En was ook nog warm.
22 jan 2022 om 9:06 Eten was lekker, alleen de naan was erg droog, die zou ik niet meer bestellen. Maar verder gaan we zeker weer bij jullie bestellen.
21 jan 2022 om 19:55 Lekker eten, ik vind alleen de naan niet heel erg goed (beetje zompig vergeleken met de naan die ik in India eet). Bezorging was iets later dan verwacht maar op zich prima.
20 jan 2022 om 23:15 Eten was lekker, maar we hebben 2 uur moeten wachten tot ons eten werd bezorgd. Waardeloos!
20 jan 2022 om 1:26 Thank you , i feel me back in India. good food needs time. So 60 min is fair .. hope to dine in your restaurant Very soon .. your taste is great . Keep it up
20 jan 2022 om 1:14 Bedankt , echt authentiek Indiaas eten. We wonen pas in zoetermeer naast het slechte Indiaas van zo een afhaal uiteindelijk bij jullie terecht nu via thuisbezorgd . bedankt en genoeg voor morgen . We komen zeker wekelijks terug en melden aan vrienden
18 jan 2022 om 11:32 Veel te lang moeten wachten op het eten
16 jan 2022 om 10:49 Eten smaakte oud en bezorger was half uur later dan afgesproken tijd
15 jan 2022 om 1:04 Verrassend goede kwaliteit. Was het wachten waard.
8 jan 2022 om 20:00 2 uur 15 min gewacht! Belachelijk nooit en nooit meer!